tag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post7443521729657065227..comments2024-03-28T18:43:22.390+01:00Comments on Swojskie jedzonko: Szybkie koperty ze szpinakiem i fetąSwojskie jedzonko - Katarzyna Michońhttp://www.blogger.com/profile/10817292831440057247noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-36053042131632469512021-08-31T14:25:54.286+02:002021-08-31T14:25:54.286+02:00można zastąpić np podsmażonymi pieczarkami,pozdraw...można zastąpić np podsmażonymi pieczarkami,pozdrawiamSwojskie jedzonko - Katarzyna Michońhttps://www.blogger.com/profile/10817292831440057247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-51049438025570177522021-08-30T20:22:21.528+02:002021-08-30T20:22:21.528+02:00Witam. Mam pytanie czym mogę zastąpić szpinakWitam. Mam pytanie czym mogę zastąpić szpinakAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02833277867558471605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-12846568522936054492020-12-20T09:22:00.590+01:002020-12-20T09:22:00.590+01:00Najlepiej upiec przed imprezą, pozdrawiam Najlepiej upiec przed imprezą, pozdrawiam Swojskie jedzonko - Katarzyna Michońhttps://www.blogger.com/profile/10817292831440057247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-77164785461608813962020-12-19T13:32:31.193+01:002020-12-19T13:32:31.193+01:00A można piec dzień przed imprezą czy lepiej zaraz ...A można piec dzień przed imprezą czy lepiej zaraz przed podaniem ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04172552151784566624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-75624970613109587762017-12-31T11:40:54.297+01:002017-12-31T11:40:54.297+01:00ciasto używam gotowe-pozdrawiamciasto używam gotowe-pozdrawiamSwojskie jedzonko - Katarzyna Michońhttps://www.blogger.com/profile/10817292831440057247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-30554641964561659172017-12-31T07:49:11.991+01:002017-12-31T07:49:11.991+01:00A przepis na ciasto?
A przepis na ciasto?<br />Ame Agaruhttps://www.blogger.com/profile/00494640067913403191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-62282186707437432242015-09-15T18:45:11.988+02:002015-09-15T18:45:11.988+02:00bez termoobiegu daj trochę wyższą temperaturę o ok...bez termoobiegu daj trochę wyższą temperaturę o ok 20 stopni i czas wtedy jest taki sam,ja zawsze patrzę żeby były ładnie zrumienione-pozdrawiam serdecznieSwojskie jedzonko - Katarzyna Michońhttps://www.blogger.com/profile/10817292831440057247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-26021198141788423232015-09-15T17:02:44.606+02:002015-09-15T17:02:44.606+02:00przepis super , skorzystam na pewno , małe pytanko...przepis super , skorzystam na pewno , małe pytanko a jaki czas bez termoobiegu ,,<br />Nutahttps://www.blogger.com/profile/15222293937710692396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-37523338648259410282015-09-15T11:51:12.551+02:002015-09-15T11:51:12.551+02:00Kolejny fajny przepis! Super:) Uwielbiam Twój blog...Kolejny fajny przepis! Super:) Uwielbiam Twój blog:)))Wciąż głodna życiahttps://www.blogger.com/profile/02159908694697093427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-74258326192505242462015-09-11T11:35:02.037+02:002015-09-11T11:35:02.037+02:00Promujemy przepisy bloggerów. Może zechcesz dodać ...Promujemy przepisy bloggerów. Może zechcesz dodać swojego bloga do naszego katalogu?<br />http://katalogsmakow.plOnahttps://www.blogger.com/profile/11587643986506677175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4156625284681085304.post-5185575636150588882015-09-10T20:15:07.050+02:002015-09-10T20:15:07.050+02:00Pyszne!! świetnie wyglądają ;)Pyszne!! świetnie wyglądają ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11927349590942463781noreply@blogger.com