Flickr Images

czwartek, 8 października 2015

Sałatka z marynowanych warzyw i fety i ziół

przepis dostałam od koleżanki ,jest całkiem inna w smaku niż wszystkie-bardzo szybka do zrobienia i naprawdę pyszna

SKŁADNIKI:
PAPRYKA KONSERWOWA
PIECZARKI KONSERWOWE,
CZOSNEK ZE SŁOICZKA Z ZIOŁAMI
CEBULKA MALUTKA ZE SŁOICZKA,
OLIWKI CZARNE LUB ZIELONE
SER FETA
ZIOŁA DO SAŁATEK

PRZYGOTOWANIE:
CEBULKI ODCEDZAMY,,PIECZARKI KROIMY NA PÓŁ LUB W PLASTERKI(ZALEŻY JAKIE DUŻE),CZOSNEK  I OLIWKI KROIMY NA PÓŁ,PAPRYKĘ I FETĘ W KOSTKĘ ,DOPRAWIAMY ZIOŁAMI,JA DAŁAM JESZCZE KILKA KROPLI MAGGI I BARDZO FAJNIE PASOWAŁO-SOSU JUŻ ŻADNEGO NIE TRZEBA BO FETA SIĘ FAJNIE ROZPADNIE I POŁACZY WSZYSTKO-SMACZNEGO !!!

1 komentarz:

  1. Fajny pomysł na marynowane warzywka! A ser feta uwielbiam we wszystkim:)))

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każde zostawione słowo-pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!!